Medical Systems Hungary - Informatikai és Orvostechnikai Kft.

Cégünkről

Legfrissebb hírünk!
Orvostechnikai mérőműszerek időszakos felülvizsgálatával bővítettük tevékenységeink sorát. Kérjük, tekintse meg tájékoztatónkat és kérjen egyedi árajánlatot.”

A Medical Systems Hungary Kft. 2003 februárjában alakult az egészségügyben felmerülő informatikai és orvostechnikai igények kiszolgálására.

Az informatika és orvostechnika mára összeforrott, elválaszthatatlan egységet alkot. Az orvostechnikai berendezések üzembe helyezése, használata, karbantartása és javítása nem az elvárt színvonalon valósítható meg informatikai ismeret és támogatás nélkül.

Cégünk több vállalkozást egyesítő társaság, melynek építőkövei korábban önállóan működő gazdasági társaságok, egyéni vállalkozások, és az ezek által hozott több mint 20 éves szakmai tapasztalat, húsznál több referenciahely, valamint több berendezésnél kizárólagos javítási szerződés.

Célunk egy logikusan felépített, stabil, folyamatosan megújulni tudó, dinamikus cég létrehozása, ahol elégedett, kiegyensúlyozott dolgozók a napi feladatok kifogástalan minőségű ellátásával a megrendelőiket és önmagukat szolgálják.

Mára már negyvennél több intézménnyel és céggel állunk kapcsolatban az alábbi tevékenységek keretében:

Továbbá szakértői tevékenységet folytatunk:

2007 óta egyedi szoftverfejlesztéseket végzünk az egészségügyi intézmények speciális igényei kiszolgálására, úgy mint:

2011-ben új, nagyszabású fejlesztésünk, az egészségügyi intézményekbe látogató gyógyszergyárak képviselői által bevitt gyógyszer- és egyéb készítmények, segédeszközök nyilvántartását és intézményen belüli felhasználását biztosító VIREGI orvoslátogatói rendszer.

A hatályban lévő 4/2009. (III.17.) EüM rendelet előírja az egészségügyben üzemelő orvostechnikai berendezések rendszeres időszakos felülvizsgálatát. Ezek a vizsgálatok speciális műszereket és szaktudást igényelnek, továbbá kizárólag az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal Orvostechnikai Főosztálya által kiadott engedélyek birtokában végezhetők. A Medical Systems Hungary Kft. 2013. októberben 10 eszközcsoport vonatkozásában, 5 éves időtartamra kapott engedélyt időszakos felülvizsgálatok végzésére. Kattintson ide a b?vebb tájékoztatásért.

2003 - 2013 © Medical Systems Hungary Kft. - 4031 Debrecen, Bartók Béla út 2-26.