Medical Systems Hungary - Informatikai és Orvostechnikai Kft.

Minőségpolitikánk

Legfrissebb hírünk!
Orvostechnikai mérőműszerek időszakos felülvizsgálatával bővítettük tevékenységeink sorát. Kérjük, tekintse meg tájékoztatónkat és kérjen egyedi árajánlatot.”

Társaságunk az egészségügyi intézmények és az egészségügyi szolgáltatásokat végző vállalkozások kiszolgálásának céljából alakult. Az emberek egészségének megőrzése, gyógyítása a legmodernebb diagnosztikai és gyógyító berendezések rendelkezésre állását, kifogástalan működését követeli meg. Az egészség az egyén, illetve közvetlen környezete és a társadalom számára is a legnagyobb érték, ami létezik. Társaságunk feladata - közvetett módon - ennek az értéknek a megóvását szolgálni, kifogástalan minőségű munkával, eszközökkel támogatni.

E feladat megvalósításának eszköze a korszerű, gazdaságos, hatékony, egyenletes minőségű munkavégzés. Szem előtt tartjuk a környezetvédelmi és az Európai Uniós előírásokat, törekedünk megrendelőink, partnereink megelégedettségére.

Ennek érdekében valamennyi területen folyamatosan vizsgáljuk termékeink, szolgáltatásaink és munkafolyamataink minőségét, a hibákat feltárjuk és kijavítjuk. Törekedünk a legújabb műszaki technológiák mielőbbi gyakorlati alkalmazására.

3iWorks integrált informatikai rendszerünk működtetésével az adminisztrációs feladatok, munkafolyamatok, anyagfelhasználások hibamentes dokumentálását kívánjuk megvalósítani. Célunk, hogy a külső szolgáltatók és beszállítóink lehetőségei illetve a megrendelőink igényei közötti legmagasabb szintű összhangot a kölcsönös előnyök és elégedettség szem előtt tartásával teremtsük meg.

A Medical Systems Hungary Kft. célja, hogy olyan beszállítói kört alakítson ki, amely kellő fontosságot tulajdonít a Társaság minőség iránti elkötelezettségének. További cél az emberi és technikai feltételek hatékonyságbeli és minőségbeli legjobb kihasználása, a versenytársakkal azonos vagy jobb feltételek megteremtése. Jelentős hangsúlyt fektetünk a takarékos anyag-, eszköz- és energia felhasználásra, a felesleges kiadások csökkentésére az adott vagy a tervezett minőségi szinten.

A célkitűzések megvalósítása csak szakmailag felkészült munkatársakkal, jól szervezett munkafolyamatokkal, a minőség iránt elkötelezett szemlélettel lehetséges. Ezért dolgozóinkban a minőségi munka fontosságának tudatosítását és a minőségcentrikus szemlélet kialakítását folyamatos oktatással, továbbképzéssel biztosítjuk.

A Medical Systems Hungary Kft. tulajdonosai, vezetői kötelezettséget vállaltak a megfogalmazott minőségpolitika megvalósításához szükséges feltételek biztosítására. Társaságunk - a minőségügyi előírások betartásával - a jogszabályoknak megfelelő, kiváló minőségű szolgáltatás nyújtását kívánja elérni és megtartani.

A fenti célok megvalósítása érdekében működtetjük és folyamatosan továbbfejlesztjük az orvostechnikai eszközök nyilvántartása, szervizelése, karbantartása, javítása, mérési pontosságának ellenőrzése, valamint időszakos felülvizsgálata és felülvizsgáltatása, kalibráltatása és hitelesíttetése tevékenységi körben az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerünket.


Debrecen, 2018. július 2.

Pusztai László
ügyvezető

2003 - 2013 © Medical Systems Hungary Kft. - 4031 Debrecen, Bartók Béla út 2-26.