Medical Systems Hungary - Informatikai és Orvostechnikai Kft.

Szolgáltatásaink

Legfrissebb hírünk!
Orvostechnikai mérőműszerek időszakos felülvizsgálatával bővítettük tevékenységeink sorát. Kérjük, tekintse meg tájékoztatónkat és kérjen egyedi árajánlatot.”

Az egészségügyi intézmények informatikai rendszereinek és orvostechnikai berendezéseinek üzemeltetéséhez egyre gyakrabban vesznek igénybe külső cégeket rendszer- és készülék üzemeltetési feladataik elvégzésére. Felismerve azt a tényt, hogy ez a megoldás mind költségeiben mind pedig hatékonyságában megfelelőbb, mint egy nagyobb létszámú informatikai és műszaki apparátust fenntartani kizárólagosan egy intézmény igényeinek kiszolgálására.

Ezért döntött úgy több korház és egészségügyi szolgáltató, hogy jobb egy olyan szakvállalkozással szerződést kötni, amely szolgáltatásaiban, felszereltségében, hozzáértésében és tájékozottságában messze meghaladja egy jelenlegi üzemeletetők lehetőségeit. Sokak számára körvonalazódik, hogy a kórházaknak, mint egészségügyi szolgáltatóknak kell minél hatékonyabban működniük, míg a műszaki igényeiket hozzáértő vállalkozások oldják meg.

Kidolgoztuk informatikai és orvostechnikai üzemeltetésben azt a rendszert, amellyel a fenti igények egy hosszú távú szerződéses együttműködés keretében kielégíthetőek.

2003 - 2013 © Medical Systems Hungary Kft. - 4031 Debrecen, Bartók Béla út 2-26.