Medical Systems Hungary - Informatikai és Orvostechnikai Kft.

Weboldal készítés és üzemeltetés

Legfrissebb hírünk!
Orvostechnikai mérőműszerek időszakos felülvizsgálatával bővítettük tevékenységeink sorát. Kérjük, tekintse meg tájékoztatónkat és kérjen egyedi árajánlatot.”

Cégünk vállalja weboldalak készítését a domain regisztrálásától kezdve azok teljes körű üzemeltetésével bezárólag.

Tekintse meg néhány referenciáinkat:

Kivitelezés lépései

 1. Előzetes megbeszélés

 2. Design terv, layout készítés

  A megrendelő konkrét előzetes tervei alapján, vagy pedig többféle verzióban, saját elképzelések alapján - figyelembe véve a megrendelő igényeit (pl. logó, színvilág, hangulat) - melyek közül lehetőség van választani.
  Természetesen mindkét esetben van mód változtatásokra.

 3. Weblap felépítése

  Az elfogadott design terv alapján a weblap felépítése (sitebuild), megfelelve az XHTML 1.0 Strict (szigorú) szabványnak, korszerű megoldások és technikák felhasználásával, ergonómiai és „keresőoptimalizálási” szempontok figyelembe vételével, melyek garantálják az elterjedtebb böngészők (Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, Chrome) korszerű verzióiban való egységes megjelenést és működést, valamint a keresők (pl. Google) általi könnyebb feldolgozhatóságot (mely fontos a minél jobb találati hely elérésében).

  Ez esetben a weblap egy saját fejlesztésű alap „motort” (működtető programot) tartalmaz, mely adatbázisban tárolt adatokból, sablon alapján állítja elő a szabványos oldalakat.

  Ehhez kapcsolódhatnak egyéb programok/kiegészítő modulok is a weblap szolgáltatásainak megfelelően.

 4. Háttérprogramok, modulok fejlesztése - választható szolgáltatások

  Olyan kiegészítő alkalmazások fejlesztése - igény, illetve az előzetes megbeszélés alapján - melyek hasznosabbá, könnyebben kezelhetővé/menedzselhetővé, interaktívvá teszik az oldalakat.

  Tartalommenedzsment modul

  A weblap üzemeltetője számára nyújt olyan - web fejlesztési ismereteket nem igénylő - lehetőséget, hogy tetszőlegesen módosíthatja a weboldalak tartalmát, új tartalmat vihet fel, módosíthat meglévőt, törölhet aktualitását vesztett híreket, felhívásokat, új menüpontokat vehet fel, stb.

  Egyszerűbb változata is kérhető, mely csak a weblap konkrét menüpontjai tartalmának módosítására képes, mint pl. hírek.

  Lehetőség van tetszőleges szolgáltatás fejlesztésére az előzetes megbeszélés alapján, de akár később is, ha már üzemel a weboldal. Ezek ára és időtartama a feladattól függ, egyedi árajánlat tárgyát képezi.

  A háttérprogramok/modulok fejlesztése PHP nyelven történik, mySQL adatbázis háttérrel. Fontos tehát, hogy olyan szerveren működjön a weboldal, melyen e szolgáltatások rendelkezésre állnak.

  Ezek hiánya esetén cégünk tárhelyet is tud biztosítani a weboldalak számára, illetve ehhez kapcsolódóan folyamatos üzemeltetési szolgáltatást is. Igény esetén ez külön árajánlat részét képezi.

 5. Tartalmak feltöltése

  A megrendelő által elektronikus formában rendelkezésre bocsájtott tartalmak feltöltése a rendszerbe.

 6. Hosting szolgáltatás (szerver ill. tárhely biztosítás), karbantartás, üzemeltetés

  Lehetőség van rá, hogy cégünk adja a szervert/tárhelyet a weblap illetve kapcsolódó szolgáltatásai számára. Ez esetben az alábbiakat biztosítjuk:

  • domain fenntartás,
  • az oldalakhoz szükséges tárhely biztosítása,
  • 1 Gigabites hálózati kapcsolat biztosítása,
  • évi 99.9%-os rendelkezésre állás az oldal elérhetőségére,
  • napi, rendszeres adatmentés,
  • igény szerinti webstatisztikai szolgáltatás,
  • igény szerinti [név]@[domain] e-mail postafiók biztosítása,
  • továbbá - amennyiben nem rendelt tartalommenedzsment modult - a szükséges tartalmi módosítások elvégzése korlátlan számban (a megrendelő pl. e-mailben küldi, hogy mikor milyen módosításokat szeretne elvégeztetni).

Kérdése esetén készségesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.

2003 - 2013 © Medical Systems Hungary Kft. - 4031 Debrecen, Bartók Béla út 2-26.