Medical Systems Hungary - Informatikai és Orvostechnikai Kft.

Betegirányító rendszer

Legfrissebb hírünk!
Orvostechnikai mérőműszerek időszakos felülvizsgálatával bővítettük tevékenységeink sorát. Kérjük, tekintse meg tájékoztatónkat és kérjen egyedi árajánlatot.”

Az egészségügyi intézményekben alkalmazható betegirányító rendszerünk az alábbi komponensekből épül fel.

Programozható fizető kioszk

Az intézménybe érkező betegek a „Betegbeléptető automata” segítségével, gyorsan és sorban állás nélkül jelentkezhetnek be az előjegyzett időpontjaikra. Az adatok helyességének ellenőrzése után, a bejelentkezés szándékának megerősítésével, az automata kinyomtatja a beteg egyedi behívó sorszámát, a szakrendelés és az orvos nevét, illetve egyéb intézményi adatokat.

Betegbehívó rendszer

A csoportos kijelzőkön látható az előző 3 beteg sorszáma és a szakrendelés ajtószáma, majd az aktuális behívás figyelemfelkeltő képi- és hangjelzés segítségével jelenik meg. Az adott szakrendelés ajtaja felett elhelyezett kijelzőn 4 karakterig jeleníthető meg a behívott beteg sorszáma, mely az újabb behívásig az éppen bent tartózkodó beteg sorszámát mutatja.

Plazma média

A csoportos kijelzők jobb oldali negyedében jelennek meg a behívó számok kijelzés, míg a fennmaradó ¾ részén lehetőség van hang nélküli képek, reklámspotok, hirdetések megjelenítésére. Ennek segítségével lehetőség van az intézménybe látogató betegek informálására, saját, tájékoztató jellegű szövegek megjelenítésére, nem utolsó sorban pedig külső cégek részére reklámspotok értékesítésén keresztül az intézmény többletbevételt könyvelhet el. A reklámfelületek értékesítésében mi is segítségére lehetünk, melynek részleteiről az M3G Kft. honlapján olvashat bővebben.

Kérdése esetén készségesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.

2003 - 2013 © Medical Systems Hungary Kft. - 4031 Debrecen, Bartók Béla út 2-26.