Termékek

Ismerje meg termékeinket,

melyeket - elsősorban, de nem kizárólag - egészségügyi intézményeknek, szolgáltatóknak kínálunk!

Betegirányító rendszer

Egészségügyi intézményekben alkalmazható elektronikus és tábla alapú betegirányító rendszer.

A betegirányító rendszer egy része a betegellátási folyamat szem előtt tartásával megvalósuló ajtósorszámozás és információs táblák kihelyezését, másrészt a behívó sorszámok a várókban elhelyezett monitorokon történő elektronikus kijelzését foglalja magába. A sorszámkijelzés mellett a monitorok szabad felületén általános intézményi tájékoztatók vetítésére is lehetőség nyílik.

- bővebben
MedSys GATE

Beléptető- és munkaidő nyilvántartó rendszer.

Segítségével lehetőség van fizetős sorompón keresztül történő gépkocsi és személyi beléptetéseken túl a munkavállalók mozgásának nyomonkövetésére, ez által az intézmény területén felügyelhető munkarendjük betartása, továbbá tervezhetővé válik szabadság és egyéb okokból bekövetkező távollétük rendje.

- bővebben
MedSys ER

Orvostechnikai, informatikai és egyéb tárgyi eszközök nyilvántartása.

Lefedi az orvostechnikai-, informatikai nyilvántartásokkal, javításokkal, anyagfelhasználásokkal, mérésekkel, időszakos felülvizsgálatokkal kapcsolatos igényeket. Illeszkedik az intézmények minőségbiztosítási előírásaihoz. Moduláris felépítése rugalmas lehetőséget biztosít, így nem csupán egészségügyi intézmények, hanem gazdasági társaságok szerviztevékenységeinek hatékony vállalatirányítási rendszere lehet.

- bővebben
VIREGI orvoslátogatói regisztrációs rendszer

Az egészségügyi intézményekbe látogató gyógyszergyárak képviselői által bevitt gyógyszer- és egyéb készítmények, segédeszközök nyilvántartását és intézményen belüli felhasználásának webes felületen történő regisztrálását teszi lehetővé

- bővebben