Informatikai szolgáltatások

Weboldal készítés, informatikai rendszer üzemeltetés és rendszer implementációk során végzett tanácsadás témakörében is állunk megrendelőink szolgálatára.

Egy intézmény informatikai rendszerének üzemeltetési feladatait illetően, illetve a rendszer folyamatos megújulásának biztosítása, különböző integrációs feladatok elvégzése kapcsán is állunk megrendelőink rendelkezésére. Emellett Cégünk vállalja weboldalak készítését is a domain regisztrálásától kezdve azok teljes körű üzemeltetésével bezárólag.

Az egészségügyi intézmények és szolgáltatók egyre gyakrabban veszik igénybe informatikai rendszereik üzemeltetéséhez olyan szakvállalkozások szolgáltatásait, melyek a kifogástalan szakmai felkészültségük mellett otthonosan mozognak az egészségügyi rendszerek üzemeltetésében, fejlesztésében.

Egy intézmény informatikai rendszerének működése kapcsán több beszállítóval, szolgáltatóval áll szerződéses kapcsolatban. A piac figyelése, a modern technológiák, rendszerek ismerete és használata, olyan alapot ad üzemeltetési feladataink elvégzésére, amellyel a megbízó intézmény egy jobban átlátható, hatékony és költségkímélő informatikai rendszer használójává válhat. Ezen feladatok ellátására Cégünk felsőfokú végzettségű szakemberei állnak rendelkezésre, akár folyamatos helyszíni munkavégzést biztosítva az Intézmény igényeinek megfelelően.

Vállaljuk:

  • az informatikai hálózat, hardver eszközök, tűzfal és vírusvédelmi rendszerek felügyeletét, karbantartását, és az ezen eszközökkel kapcsolatos nyilvántartások vezetését,
  • a különböző szállítókkal szakmai kapcsolattartást, programjainak frissítését, újra installálását a program készítőjének iránymutatása szerint,
  • rendszergazdai teendők ellátását,
  • a rendszer működéséhez szükséges folyamatos készenlét illetve elérhetőség biztosítását,
  • az informatikai eszközök működtetéséhez szükséges alkatrészek, anyagok beszerzését, szállítását,
  • standard mentési (pl. napi, heti) feladatok elvégzését, ennek dokumentálását,
  • az egészségügyi intézmény adatszolgáltatási, jelentési kötelezettségének informatikai támogatását és az adatszolgáltatás teljesítését,
  • felhasználók részére a szoftverekkel és rendszerhasználattal kapcsolatos konzultációt, oktatást.

Kérdése esetén készségesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.

Fogászati kezelőegységek éves felülvizsgálata

A 4/2009. (III.17.) EüM rendeletben foglalt készülékek felülvizsgálata mellett Cégünk vállalja fogászati kezelőegységek felülvizsgálatát is.

Kérje ajánlatunkat még ma!

+36 20 661 65 75

x