Betegirányító rendszer

Egészségügyi intézményekben alkalmazható elektronikus és tábla alapú betegirányító rendszer

A betegirányító rendszer egy része a betegellátási folyamat szem előtt tartásával megvalósuló ajtósorszámozás és információs táblák kihelyezését, másrészt a behívó sorszámok a várókban elhelyezett monitorokon történő elektronikus kijelzését foglalja magába. A sorszámkijelzés mellett a monitorok szabad felületén általános intézményi tájékoztatók vetítésére is lehetőség nyílik.

A rendszer az alábbi komponensekből épül fel.

Programozható fizető kioszk

Az intézménybe érkező betegek a „Betegbeléptető automata” segítségével, gyorsan és sorban állás nélkül jelentkezhetnek be az előjegyzett időpontjaikra. Az adatok helyességének ellenőrzése után, a bejelentkezés szándékának megerősítésével, az automata kinyomtatja a beteg egyedi behívó sorszámát, a szakrendelés és az orvos nevét, illetve egyéb intézményi adatokat.

Betegbehívó rendszer

A csoportos kijelzőkön látható az előző 3 beteg sorszáma és a szakrendelés ajtószáma, majd az aktuális behívás figyelemfelkeltő képi- és hangjelzés segítségével jelenik meg. Az adott szakrendelés ajtaja felett elhelyezett kijelzőn 4 karakterig jeleníthető meg a behívott beteg sorszáma, mely az újabb behívásig az éppen bent tartózkodó beteg sorszámát mutatja.

Plazma média

A csoportos kijelzők jobb oldali negyedében jelennek meg a behívó számok kijelzés, míg a fennmaradó ¾ részén lehetőség van hang nélküli képek, reklámspotok, hirdetések megjelenítésére. Ennek segítségével lehetőség van az intézménybe látogató betegek informálására, saját, tájékoztató jellegű szövegek megjelenítésére, nem utolsó sorban pedig külső cégek részére reklámspotok értékesítésén keresztül az intézmény többletbevételt könyvelhet el.

Kérdése esetén készségesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.