Medical Systems Hungary - Informatikai és Orvostechnikai Kft.

Kártyanyomtatás

Legfrissebb hírünk!
Orvostechnikai mérőműszerek időszakos felülvizsgálatával bővítettük tevékenységeink sorát. Kérjük, tekintse meg tájékoztatónkat és kérjen egyedi árajánlatot.”

Vállaljuk belépőkártyák, dolgozói kártyák, törzsvásárlói, tagsági és VIP kártyák, plasztik névjegykártyák grafikai tervezését, színes nyomtatását és a kiegészítő termékek (nyakpántok, csíptetők, tokok) forgalmazását.

Alkalmazott technológiánk a HDP technológia (vagy retranszfer eljárás). A HDP a jelenleg ismert legkorszerűbb és legjobb minőségű digitális nyomtatási technológia. A grafika felvitele először egy közvetítő HDP filmre történik, majd ezt a réteget a nyomtató ráégeti egy PVC kártyára. A nyomtatás széltől szélig történik.

RFID kártyák fajtái

Proximity kártyák: egy gyárilag beégetett egyedi kódot tartalmaznak. Ezek a kártyák rádiófrekvencián kommunikálnak a vevőegységgel ezért alkalmasak beléptetésre, mozgásfigyelésre. A kártyát nem kell közvetlenül a leolvasóhoz érinteni, hanem elég csak megközelíteni az egységet, ezáltal a kártya nem sérül, és mivel a működéséhez nincsen szükség energiaforrásra, ebből adódóan az élettartama korlátlan.
Ajánlott:

Vonalkódos kártyák: a kártya a felületére nyomtatott vonalkód leolvasásával azonosítható. Nem igényel külön a kártyához telepített olvasót, ha az iroda, üzlet már rendelkezik vonalkódolvasóval.

A kártyák nyomtatásánál a „Code 39” vonalkód típust használjuk.
Code 39-et különböző iparágak használják, és állami vonalkód standard is. Az ANSI (Amerikai Nemzeti Szabványügyi Intézet) maghatározza a Code 39 standardot, mint „MH10.8M-1983”, és „USD-3”, „3 of 9”-ként is ismert.
A Code 39 teljes karakter sorozata 0-9, A-Z (csak nagy betűk), és a space, mínusz (-), plusz (+), pont (.), dollár ($), slash (/), és százalék (%).
A vonalkódnak nincs maximum hosszússága, viszont 25-nél több karakter terheli kapacitását. Minden egyes karakter 9 elemből áll: 5 vonal, és 4 üres hely. Egy karakter 3 vastag, és 6 vékony elemből áll. Inter-karakter hely választja el a karaktereket, amely akkora, mint a vékony vonal. A vastag-vékony vonalak aránya 1.8 - 3.4. Vonalkódok, melyeknek a vékony vonala kisebb, mint 0. 020 arasz (0.508mm), legalább 2.5 arány kell, hogy legyen, de 3.0 a javasolt. 10 vékony vonalas holtzóna van a Code 39 vonalkódok elején és végén. A Code 39 jóformán az egyetlen vonalkód, melynek a checkszum nem kötelező. Extended Code 39 kibővíti a Code 39 karakter sorozatát (kisbetűkkel és jelekkel). Majdnem mindegyik piacon lévő vonalkód olvasó képes elolvasni a Code 39 vonalkódokat. Főleg cégen belül használják, ahol a vonalkódok belsőleg alkalmazhatók.
Ajánlott:

Kiegészítők

Nyakpántok
1.Típus:CF nyakpánt csepp karabinerrel
Szélesség:10 mm
Feliratozás:szitanyomással
2.Típus:Poliészter nyakpánt csepp karabinerrel
Szélesség:15 mm, 20 mm, 25 mm
Feliratozás:szitanyomással
3.Típus:Fényes ripsz nyakpánt csepp karabinerrel
Szélesség:10 mm, 15 mm, 20 mm
Feliratozás:szitanyomással
4.Típus:Breakaway poliészter és fényes ripsz nyakpánt esetén
Kártyatokok
1.Proximity kártyatok
Típus:Fekvő vagy álló helyzetű, nyitott, kemény PVC tok
Méret:85x54 mm
2.Poliakryl kártyatok
Típus:Fekvő vagy álló helyzetű, zárt, kemény PVC tok
Méret:85x54x1 mm
Típus:Fekvő vagy álló helyzetű, nyitott, kemény PVC tok 2 db kártyához
Méret:85x54x2 mm
3.Vinyl tasak
Típus:Fekvő vagy álló helyzetű, lágy PVC tok
Méret:90x60 mm
4.Kongresszusi névkitűző
Típus:Fekvő helyzetű, hajlákony műanyag tok aligátor csipesszel, tűvel
Méret:90x55 mm
Kiegészítők
Aligátor csipesz
Öntapadós csipesz tűvel
Buldog csipesz
Műanyag csipesz

Amennyiben nem találta meg amit keresett, kérjük, keressen bennünket.
Kérdése esetén készségesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.

2003 - 2013 © Medical Systems Hungary Kft. - 4031 Debrecen, Bartók Béla út 2-26.